Мени

Предмети

    Претрага




    Анкета

    Матуранти, да ли сте почели са припремањем мале матуре?

    ускоро ћу
    нисам
    јесам


    Резултати

    Банери





    Администрација






    Календар

    Јун 2024
    НЕДПОНУТСРЕЧЕТ ПЕТСУБ
    1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30


    Новости

    Radionica "Sportom protiv nasilja"

    Датум: 26. Januar 2017 13:05 Категорија: Новости

    Članovi Tima za bezbednost ucenika,Zorica Stevanović i Nenad Turanović su sa učenicima petog razreda odrzali radionicu na temu "Vršnjačko nasilje".Učenicima je prikazan film-prezentacija kako bi se upoznali sa oblucima vrsnjackog nasilja a potom su ucenici po grupama (timski) pisali poruke protiv nasilja,koga treba obavestiti o nasilju i ko treba da resava nasilne situacije.Ucenici su pokazali veliku zainteresovanost za ovu problematiku koja je sve vise prisutna medju ucenicima. U zavrsnom delu radionice sa ucenicima je organizovana igra pod sloganom "Sportom protiv nasilja" i na taj nacin dali podrsku ovoj akciji.


    Прочитај

    Čep za osmeh više

    Датум: 26. Januar 2017 11:21 Категорија: Новости


    Učenici nižih i viših razreda matične škole i učenici izdvojenih odeljenja, nastavnici i svi radnici škole , tokom cele školske godine učestvuju u  akciji " Jedan  čep za osmeh više" ,sakupljanjem plastičnih čepova za kupovinu invalidskih kolica i drugih pomagala u  saradnji sa Udruženjem " Nada" .

    Прочитај

    "Novogodišnja čarolija"

    Датум: 06. Januar 2017 16:56 Категорија: Новости



    Učenici nižih razreda su u Korbovu sa svojim učiteljicama pripremili kape i čestitke za Novu godinu. Velika zahvalnost Mesnoj zajednici, koja je priptemila paketiće za najmlađe đake. Deda Mraz je prisustvovao programu i podelio deci paketiće.

    Прочитај

    Посета Деда Мраза у издвојеном одељењу у Вајузи

    Датум: 30. Decembar 2016 13:22 Категорија: Новости

    Прочитај

    Ugledni čas

    Датум: 30. Decembar 2016 13:15 Категорија: Новости

    Učiteljice Zorica Stevanović i Sanja Mladenović su 23.12.2016. održale ugledni čas u korelaciji sa engleskim jezikom. Nastavnica Ljiljana Kostandinović je učenicima nižih razreda prezentovala način proslave i običaje u Engleskoj. Deca su izradila na likovnoj radionici raznovrsne ukrase-ikebane i Sneška Belića. Nastavnici koji su prisustvovali i direktorka bili su zadovoljni aktivnošću i kreativnošcu realizatora i učenika.


    Прочитај

    Епизода "Викенд магазина" посвећена нашој школи и прослави 170 година постојања. Уживајте

    Датум: 22. Novembar 2016 20:25 Категорија: Новости

    https://www.youtube.com/watch?v=OFhfwEMXlbY

    Прочитај

    Svečana dodela knjiga

    Датум: 25. Oktobar 2016 19:58 Категорија: Новости

    24.10.2016. godine u Francuskom institutu u Beogradu održana je svečana dodela poklon-knjiga školama i drugim ustanovama koje se bave širenjem frankofonije. Nakon uvodnog govora ambasadorke Francuske, Kristin Moro, predsednika udruženja Adiflor iz Francuske (Udruženje za međunarodnu difuziju frankofonih knjiga, dela i revija, prim.prev.), i direktora Francuskog instituta, Žan-Batist Kizena, svečano su se uručile poklon-knjige.
            Udruženje Adiflor postoji od 1985. godine sa ciljem ohrabrivanja i oživljavanja čitanja na francuskom jeziku u Francuskoj i svim ostalim zemljama sveta. Jedan od osnivača je i prethodni ambasador Francuske u Srbiji, Gzavije Denio, koji je 2013. godine inicirao i projekat kojim se poklanjaju knjige školama i ostalim frankofonim ustanovama širom Srbije. 
           U kladovskoj opštini sve osnovne škole kao i srednja škola "Sveti Sava" su u projektu "Školski DELF" i time dobile mogućnost da apliciraju za pokon-knjige koje dodeljuje ovo udruženje.  Poklon od oko 200 knjiga za naše škole su preuzele Jelena Marković, direktor OŠ "Hajduk Veljko" u Korbovu, Aleksandra Marković, nastavnik francuskog jezika u OŠ "Hajduk Veljko" Korbovo i OŠ "Stefanija Mihajlović" iz Brze Palanke, Marina Stuparević, nastavnik francuskog jezika u OŠ "Vuk Karadžić" iz Kladova i Sanja Bosnić, nastavnik francuskog jezika u OŠ "Svetozar radić" iz Tekije.

    Прочитај

    Dečija nedelja

    Датум: 08. Oktobar 2016 18:27 Категорија: Новости


    Učenici naše škole su obeležili različitim aktivnostima Dečiju nedelju u periodu od 3. do 7.oktobra, pod sloganom " Neću da brigam, hoću da se igram".

    U ponedeljak su za otvaranje Dečije nedelje prvacima uručene dobrodošlice i gledana je prezentacija" Dečji svet" učiteljice Snežane Šolkotović.
    U utorak su učenici pričali o omiljenim igrama nekad i sad i izradili radove za portfolio.
    U sredu su deca crtala na pločniku školskog dvorišta,
    a u četvrtak su pripravci i 5 učenika nižih razreda  u pratnji učitelja išli u posetu predsedniku opštine.
    U petak su u okviru akcije Deca deci medjusobno poklanjali poklone i najlepše poruke svojim drugovima i drugaricama.

    Izradjen je pano, a na kraju je organizovano druženje dece uz posluženje voćem i povrćem. Deca uživaju da se kroz igru druže i uče u školi i zato su bili veoma zadovoljni ovim aktivnostima.



    Прочитај

    Prijem kod predsednika opštine 6.10.2016.

    Датум: 08. Oktobar 2016 18:01 Категорија: Новости

    Прочитај

    Akcija "Deca deci" , izrada panoa i druženje za kraj

    Датум: 08. Oktobar 2016 17:57 Категорија: Новости

    Прочитај